O nas
O NAS

Tovarna za izdelavo konektorjev in spojnih elementov Novo mesto, krajše KSE, d.o.o. Novo mesto, je inovativno slovensko podjetje z več kot 25-letno tradicijo na področju razvoja, proizvodnje in trženja izdelave konektorjev in spojnih elementov ter tračne galvanizacije kovin – nikljanje in kositranje.
Pri svojem delu združujemo znanje, dolgoletne izkušnje, fleksibilnost proizvodnega procesa ter lastno infrastrukturo. Naši zaposleni dnevno rešujejo vprašanja kupcev za izdelavo najbolj optimalnih in konstrukcijskih rešitev, naši visoko kvalitetni izdelki pa nas uvrščajo v sam vrh proizvajalcev spojnih elementov.
Vsi naši izdelki so narejeni iz prvovrstnih materialov. Glavna vodila našega podjetja so zadovoljstvo kupcev in stalni napredek ter razvoj. Na slovenskem in evropskem trgu dosegamo vsakoletno rast.

Naše prednosti:

  • izjemna fleksibilnost za majhna naročila z kratkim dobavnim rokom
  • sistem obvladovanja sprememb v načrtih
  • visoka tehnološka opremljenost
  • celovita ponudba (spojni elementi in pripadajoči konektorji)


Kapacitete

Podjetje KSE je locirano v obrtni coni Livada v Novem mestu. Obratuje na približno 1.200 m2 površine. Delo v proizvodnji poteka na štirih stiskalnicah. Podjetje ima tudi svojo lastno orodjarno in kontrolni laboratorij, v kateri skrbimo za kvalitetno vzdrževanje vse strojne opreme in kontrolo kvalitete naših izdelkov. Na področju galvaniziranja je naša največja prednost v sodobno opremljeni tračni galvani. Naš proces galvanizacije omogoča nikljanje in kositranje v traku. Vlaganje v nove tehnologije zahteva visoko usposobljene kadre, zato izobrazbena struktura zaposlenih vsako leto narašča.


Zgodovina

KSE, d.o.o. Novo mesto je bilo ustanovljeno leta 1993. Prvotna dejavnost je bilo sestavljanje elektro elementov za druga večja podjetja, nato pa smo se specializirali prav za izdelavo konektorjev in spojnih elementov. Leta 2000 se je podjetje preselilo na današnjo lokacijo. Velik korak naprej pa je bil narejen leta 2010, ko smo investirali v tračno galvano, ki omogoča nikljanje in kositranje spojk na traku. Na slovenskem območju smo edini, ki nudi tovrstno storitev tračnega galvaniziranja s tehnološko in okoljsko tako dovršeno linijo.